Hlavní obsah

Šňupnul si kokainu a prohnal policejní hlídku. Honičku ukončil tvrdý pád

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Průjezd jednosměrnou ulicí a pak tvrdý pád z motocyklu na zem. Tak skončila noční honička policistů v sobotu v Praze. Řidič byl opilý a zdrogovaný.

BEZ KOMENTÁŘE: Skútrista během pronásledování havarovalVideo: Policie ČR

 
Článek

Hlídka si všimla na Hlávkově mostě rychle jedoucího řidiče na skútru před třetí hodinou ráno. Kvapnou jízdu se rozhodli policisté netolerovat a motocyklistu zastavit. Muž byl ovšem jiného názoru a začal ujíždět. Otočil se na světelné křižovatce, poté si to zamířil přes celou šířku silnice do protisměru na nájezd hlavní silnice.

„V jednu chvíli dokonce málem naboural do jednoho z policejních vozidel, kterým se mu policisté snažili zahradit cestu. Následně chtěl řidič najet na chodník a policistům zmizet v úzkých uličkách. Avšak tento záměr byl zjevně nad jeho síly. Při nájezdu na chodník mu na obrubníku podjelo přední kolo, načež následoval poměrně drsný pád a samozřejmě zadržení,“ popsal honičku mluvčí policie Tomáš Hulan.

Test na drogy a alkohol už policisty nepřekvapil. Oba byly pozitivní. Dechová zkouška ukázala téměř dvě promile alkoholu v dechu a test na drogy kokain.

Čtyřicetiletý motocyklista je podezřelý z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. Za tento delikt mu v případě odsouzení hrozí až jeden rok vězení.

Reklama

Výběr článků

Načítám