Hlavní obsah

Žena našla v metru deset tisíc, okamžitě je odevzdala

Novinky, lsi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pražští policisté hledají ženu, která v dubnu ztratila ve stanici metra Kobylisy deset tisíc korun. Její peníze totiž našla jiná žena, která je okamžitě předala na nejbližší policejní stanici.

BEZ KOMENTÁŘE: Ztráta a nalezení deseti tisíc

 
Článek

O nálezu peněz informoval v úterý pražský policejní mluvčí Jaroslav Bican. Žena, která peníze našla, uvedla, že plastový obal s deseti tisíci nalezla ve vestibulu metra Kobylisy.

„Když si všimla, že obsahuje finanční hotovost, zamířila na nejbližší policejní stanici, aby tento nález odevzdala,“ uvedl Bican.

Při prověřování kamerových záznamů policisté zjistili, že žena peníze ztratila 21. dubna kolem 15. hodiny odpoledne. Vzhledem k tomu, že žena ztrátu neohlásila, pátrají nyní policisté po její totožnosti.

„Pokud se majitelka z videozáznamu pozná, může se obrátit na bezplatnou linku 158 nebo přímo na místním oddělení Kobylisy, kde jsou bankovky uloženy,“ doplnil policejní mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám