Hlavní obsah

Auto narazilo do svahu a začalo hořet, posádku vyprostili svědci

– Kladno
Novinky, jap

Poblíž Slaného na Kladensku havaroval v noci na sobotu řidič osobního vozu, který vyjel ze silnice a narazil do svahu. Auto začalo po nehodě hořet, dvoučlennou posádku vyprostili svědci nehody.

BEZ KOMENTÁŘE: Osobní auto nabouralo u Slaného do svahuVideo: Novinky

 
Článek

Podle prvotního vyšetřování jel řidič Renaultu od Loun směrem na Prahu. Ze silnice I/7 chtěl sjet na Mšec a Slaný, za volantem ale usnul a vyjel mimo silnici, kde narazil do svahu. Auto navíc začalo po nárazu hořet. Řidič i se svým spolujezdcem zůstali uvnitř auta zaklíněni.

„Řidiče i spolujezdce vyprostili z vozu před naším příjezdem svědci nehody. Po poskytnutí předlékařské pomoci jsme oba muže předali do péče záchranářům,“ řekl Novinkám velitel zásah. Požár uhasila jednotka hasičů pomocí vysokotlakého proudu vody.

Jednoho z mužů transportoval do nemocnice v Praze vrtulník letecké záchranné služby, a to s vážným zraněním. Kvůli jeho přistání museli policisté silnici I/7 obousměrně uzavřít. Druhý z mužů utrpěl rovněž závažné poranění, kvůli kterému ho záchranáři na místě hodinu ošetřovali.

Dechovou zkoušku nemohli policisté kvůli vážnému zdravotnímu stavu obou mužů provést. V nemocnici jim ale lékaři odeberou krev. Oba muži byli podle informací Novinek připoutáni bezpečnostními pásy, což jim zachránilo život.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám