Hlavní obsah

Svatební noc strávil muž z Břeclavska v policejní cele, zmlátil novomanželku i policisty

Právo, miv
Hustopeče

Jen pár hodin poté, co své milované slíbil lásku, úctu a věrnost, předvedl devětadvacetiletý muž v praxi, jak si to představuje. Po incidentu musel strávit svatební noc v policejní cele. Vše se stalo v sobotu večer v Hustopečích na Břeclavsku.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

„Ve večerních hodinách jsme přijali oznámení, že v Hustopečích před místním hotelem dochází k potyčce. Podle získaných informací měl muž napadat nejen verbálně, ale také fyzicky ženu,“ uvedla mluvčí břeclavské policie Kamila Haraštová.

Nezůstalo jen u napadení novomanželky. Své schytali i policisté.

„Policisté na místě uviděli mladšího muže, který si agresivitu začal vybíjet i na nich. Nejdříve jim sprostě nadával, a pak na hlídku zaútočil. Pokračoval i poté, kdy byl policisty vyzván, aby svého jednání zanechal. Teprve použití donucovacích prostředků násilníka zklidnilo,“ dodala mluvčí.

Nadýchal přes dvě promile

Muž poté odjel s policisty na služebnu, kde se podrobil dechové zkoušce. Mimořádný den ve svém životě okořenil muž alkoholem, nadýchal více než dvě promile.

Přitom se policisté dozvěděli, že muž, který na ně zaútočil, je čerstvý novomanžel a terčem jeho nadávek i ran byla životní partnerka. Ta se už manžela nedočkala, noc strávil v policejní cele. „Navíc mu hrozí obvinění z trestného činu násilí proti úřední osobě,“ připomněla mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám