Hlavní obsah

Žhář zapálil na Nymbursku auto, plameny přeskočily na rodinný dům

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Semice

V Semicích na Nymbursku někdo v noci na středu zapálil osobní auto VW Touareg. Od něj začala hořet pergola a také část střechy rodinného domu.

BEZ KOMENTÁŘE: Žhář na Nymbursku zapálil auto u rodinného domuVideo: Novinky

 
Článek

Požár zpozoroval jeho majitel krátce před 2. hodinou ráno. V té době už bylo celé auto v plamenech. Do Semic vyjelo několik jednotek hasičů. Ještě předtím se majitel se sousedy snažil požár uhasit hasicími přístroji. To se jim ale nepodařilo.

V době příjezdu první jednotky již kromě auta hořela také pergola a plameny se rychle šířily na přilehlou střechu rodinného domu. Hasiči požár zlikvidovali vysokotlakým proudem a jedním „C“ proudem vody.

Osobní vůz byl požárem zcela zničen. Shořela část pergoly a nakonec i část střechy přilehlého domu. Škoda půjde do statisíců.

Vše nasvědčuje tomu, že auto někdo zapálil úmyslně. To potvrdil také přivolaný vyšetřovatel hasičů. Ve středu dopoledne se na místo vrátí společně s policií a se speciálně vycvičeným psem. Ten ohledá požářiště, aby potvrdil, případně vyloučil použití hořlavin.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám