Hlavní obsah

V Praze někdo srazil motorkáře a ujel, skútr letěl 300 metrů daleko

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Na Lahovickém mostě v Praze 5 se v noci na neděli stala vážná nehoda. Zatím neznámý řidič tam srazil motorkáře, který utrpěl velmi vážná zranění. Nabouraný motocykl skončil zhruba 300 metrů od místa nehody.

BEZ KOMENTÁŘE: Následky srážky auta a motocyklu v PrazeVideo: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala krátce před půl třetí ráno ve směru z centra. Ležícího muže si na silnici všiml projíždějící taxikář, ten také zalarmoval policii a záchranáře.

První k místu dorazila policejní hlídka. Policisté poskytli bezvládnému muži první pomoc, nejdřív ale vůbec nemohli najít jeho motocykl. Ten ležel zhruba 300 metrů od místa nehody.

Záchranáři muže po prvotním ošetření převezli ve velmi vážném stavu do nemocnice. Přivolaní hasiči zasypali sorbentem uniklé provozní kapaliny.

Ležel padesát metrů od místa střetu

Podle prvotního vyšetřování vyplynulo, že motocyklistu s největší pravděpodobností srazilo neznámé osobní auto. Muž přitom ležel zhruba 50 metrů od místa střetu, jeho motocykl o dalších 250 metrů dále. Po celé délce ležely na silnici střepy a kusy motocyklu.

Policisté pak na vozovce našli ležet také registrační značku z osobního vozu Škoda Superb. Zda motorkáře srazil právě řidič superbu, to policisté prověřují. Jisté však je, že aniž by neznámý řidič poskytl sraženému muži první pomoc, z místa ujel.

Po dobu vyšetřování nehody byla Strakonická ulice průjezdná jedním jízdním pruhem. Přesné okolnosti nehody by mělo osvětlit až podrobné policejní vyšetřování. To by měli vést kriminalisté.

Reklama

Výběr článků

Načítám