Hlavní obsah

Bosá žena skákala v Pařížské po nastartovaném autě, řidič v klidu odjel

– Praha
Novinky, lsi

Agresivní žena řádila v neděli ráno v Pařížské ulici v Praze. Bezpečnostní kamera ji zachytila, když bosá skákala po nastartovaném autě, podle svědků také kopala do výloh a převrhávala květináče. Navíc napadla zasahující strážníky, informoval ve středu mluvčí pražských strážníků Rudolf Rubeš.

BEZ KOMENTÁŘE: Žena skákala po autě, ve kterém seděl řidičVideo: MP Praha

 
Článek

„V neděli ráno oslovil strážníky muž, který hlídce oznámil, že v ulici Pařížská se nachází žena, která bosá kope do zaparkovaných automobilů,“ uvedl mluvčí Rubeš.

Na místo se ihned rozjela hlídka strážníků, které muž poskytl i podrobný popis ženy. „V ulici Pařížská zjistili od dalších svědků události, že žena odpovídající popisu oznamovatele kopala do výloh obchodů, převrhla na chodník květináče s květinami, kopala do zaparkovaných automobilů a na jeden vylezla a skákala mu po střeše,“ uvedl Rubeš.

Po chvíli strážníci mladou ženu vypátrali a vyzvali ji, aby své chování vysvětlila. Ta ovšem nic vysvětlovat nehodlala a dala se na útěk.

„Hlídka ji po chvíli dostihla. Mladá žena se však pokusila strážníky fyzicky napadnout,“ doplnil mluvčí s tím, že nakonec agresivní ženu zpacifikovali.

Žena byla údajně zmatená a své počínání nedokázala vysvětlit. Celým případem se nyní zabývá Policie ČR.

Reklama

Výběr článků

Načítám