Hlavní obsah

U trafostanice v Litoměřicích našli trojici dívek, které policie hledala kvůli vraždě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Litoměřice

Strážníci v Litoměřicích našli tři dívky, které pražská policie hledá kvůli vraždě seniora v Letňanech. Trojice si všimla pozorná svědkyně, která strážníky přivolala. Policie je nyní vyslýchá.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Policie před domem, kde byl nalezen mrtvý muž.

Článek

Velitel litoměřické městské policie Ivan Králík uvedl, že strážníkům zavolala kolem půlnoci obyvatelka, že v Liškově ulici se pohybují tři osoby, které odpovídají popisu zveřejněnému v médiích.

Dva strážníci se vydali na místo. Dívky našli za trafostanicí pod schody k vlakové zastávce Cihelna. „Bez použití donucovacích prostředků byly zadrženy a předány Policii ČR," doplnil ředitel.

BEZ KOMENTÁŘE: Vražda v pražských LetňanechVideo: Novinky

„Kriminalisté s nimi v současné době pracují. Jak už jsme několikrát uváděli, prozatím s ohledem na taktické důvody nebudeme k případu zveřejňovat více informací,“ informovala Novinky mluvčí pražské policie Jana Rösslerová.

Mrtvého 72letého muže našli policisté v bytě v pondělí večer. Druhý den vyhlásila policie celostátní pátrání po třech dívkách ve věku 16, 17 a 18 let. Nezveřejnila ale, jaký mají vztah k vraždě, jestli jsou svědkyněmi nebo například pachatelkami. Po dvou mladistvých dívkách muži zákona pátrali také proto, že utekly z Výchovného ústavu Počátky. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám