Hlavní obsah

Policie našla u libereckého letiště tělo pohřešované třináctileté dívky

Právo, Novinky, sve, lsi
Liberec
Aktualizováno

Policie našla v úterý odpoledne tělo třináctileté dívky, kterou matka pohřešovala od pondělního odpoledne. Dívka nedorazila ze školy do zájmového kroužku, kam si ji matka přijela vyzvednout. Policisté po ní začali pátrat v pondělí večer. Dívka spáchala sebevraždu, u těla byl nalezen dopis na rozloučenou.

Foto: Mapy.cz

Místo nálezu těla

Článek

Dívčin mobilní telefon se našel u obchodního centra v Liberci. Tělo bylo nalezeno u libereckého letiště v lese, místo leží pouze několik set metrů od nákupního centra.

„Přivolaná lékařka na těle dívky nezjistila stopy násilí. Podle všeho si dívka ublížila sama. V jejích osobních věcech byly nalezeny doklady a také dopis na rozloučenou,“ informovala mluvčí policie v Libereckém kraji Vlasta Suchánková s tím, že bude nařízena soudní pitva, která zjistí přesnou příčinu smrti.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

„Nešťastnou a pro rodinu bolestnou událost policisté i nadále prošetřují a zjišťují veškeré okolnosti,“ uvedla policejní mluvčí a dodala, že s ohledem na věk dívky i na rodiče, kteří jsou v péči lékařů, policie nebude sdělovat bližší informace k tomu, jaký způsob si dívenka k odchodu ze života zvolila.

Dívka nedorazila na kroužek

„Naše posádka byla na výjezdu v Ostašově, lékařka ohledávala tělo,” řekla Právu bez dalších podrobností mluvčí záchranné služby Lenka Moravcová.

Do pátrání po dívce se zapojilo i několik jednotek hasičů. Podle informací Novinek bylo tělo nalezeno po 14:30.

Po dívce pátraly desítky policistů. Matce se naposledy ozvala ve čtyři hodiny odpoledne, posléze ji žena přijela vyzvednout před základní uměleckou školu. Tam se dozvěděla, že dcera na kroužek nedorazila. Matka nejdříve obvolala členy rodiny, kamarádky a známé dívky, a poté se obrátila na policii.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám