Hlavní obsah

Policie našla liaz, který hledala kvůli sražení 10letého chlapce, řidič se k nehodě nezná

Právo, pab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Holýšov

Policisté už našli řidiče nákladního vozidla, po kterém pátrali v souvislosti se sobotní nehodou, při níž byl v Holýšově sražen 10letý chlapec. Zatím ale nemohou jednoznačně říci, zda je jejím viníkem. On sám se k nehodě nezná. Vyšetřování tak dál pokračuje a policisté se znovu obracejí na veřejnost s žádostí o pomoc při objasnění případu.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační snímek

Článek

„Podařilo se nám ustanovit hledané vozidlo liaz i jeho řidiče. Prokázali jsme, že v danou chvíli skutečně Holýšovem projížděl, ale na autě jsme nenašli žádné stopy potvrzující účast na nehodě. Vyhodnocujeme proto další kamerové záznamy," uvedla mluvčí domažlické policie Dagmar Brožová s tím, že policisté budou prověřovat další nákladní vozidla, která v tu dobu Holýšovem projížděla.

Dítě srazil vůz zřejmě z okraje chodníku poblíž obchodní zóny na výjezdu z města směrem na Plzeň. Řidič z místa nehody ujel. Chlapec utrpěl těžké zranění hlavy a musel být vrtulníkem převezen do nemocnice. Jeho stav je podle nedělní informace zdravotníků stabilizovaný.

Reklama

Výběr článků

Načítám