Hlavní obsah

Omlouvám se, řekl strážníkům po honičce Brnem zfetovaný motorkář

– Brno

Honičku zdrogovaného motorkáře mají za sebou brněnští strážníci. Muž jim ujížděl centrem města, dokud mu strážníci nezablokovali cestu autem a nepohrozili mu pistolí. Při prohlídce se pak zadržený za své chování omlouval.

BEZ KOMENTÁŘE: Pronásledování a zadržení motorkářeVideo: Městská policie Brno

 
Článek

Honička se odehrála v sobotu kolem 21. hodiny na Svitavském náměstí, kde se motorkář vyřítil z cyklostezky. Muži zákona se ho pokusili zastavit, ale řidič nereagoval a vyjel do brněnských ulic. Pronásledovala ho nejen autohlídka, ale nadjeli mu také psovodi, kteří hlášení uslyšeli ve vysílačce.

„Psovodi v Gargulákově ulici postavili motorkáři do cesty služební vozidlo. Zastavila ho však až hrozba použitím služební zbraně. Na výzvu hlídek sesedl z motocyklu a odstavil jej na stojan,“ uvedl mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Osmatřicetiletý muž následně přiznal, že kvůli řízení pod vlivem návykových látek přišel o řidičský průkaz. Přivolaná hlídka policie navíc zjistila, že řídí opět pod vlivem pervitinu. Strážníci ho předali pro podezření ze spáchání trestného činu státním policistům.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám