Hlavní obsah

Po střetu s kamiónem zemřel na Náchodsku 61letý řidič

Novinky, lsi
Náchod

V pátek odpoledne se stala na Náchodsku tragická dopravní nehoda. Jednašedesátiletý řidič saabu přejel do protisměru, kde se střetl s projíždějícím kamiónem. Při nárazu utrpěl zranění, kterým na místě podlehl. V sobotu o tom informovala policejní mluvčí Iva Kormošová.

Foto: Policie ČR

Nehoda osobního automobilu s kamiónem

Článek

Nehoda se stala v krátce po čtvrté hodině u České Skalice. „Řidič saabu jedoucí od Náchodu, který na místě svým zraněním podlehl, přejel zatím z nezjištěných příčin do protisměru, kde se střetl s protijedoucí jízdní soupravou,“ uvedla mluvčí.

Foto: Policie ČR

Kamión skončil po nehodě v příkopu, kde se převrátil na bok.

Kamión po střetu narazil do pravých svodidel, od kterých se odrazil zpět na silnici a kvůli poškozené přední nápravě dostal smyk. Potom přejel do protisměru, prorazil levá svodidla a převrátil se do levého příkopu.

Foto: Policie ČR

Saab byl nehodě zcela zničený

Řidič nákladního vozidla vyvázl pouze s lehkým zraněním, provedená dechová zkouška u něj byla negativní. „U 61letého mrtvého řidiče požití alkoholu a jiných návykových látek prokáže až nařízená soudní pitva,“ doplnila mluvčí.

Silnice musela být kvůli nehodě uzavřena. Předběžná škoda byla vyčíslena na 620 tisíc. Přesnou příčinu nehody nadále vyšetřují náchodští policisté.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám