Hlavní obsah

Strážníci v Praze honili BMW. Řízení nezvládli a zastavili o strom

Právo, Pavel Jaňurek

Pražským strážníkům ujížděl v neděli dopoledne řidič v osobním voze BMW. Z centra Prahy dojel až na Prahu 6, kde pronásledující strážníci sjeli s autem ze silnice a narazili do stromu. Ujíždějící vůz se podařilo najít policii již bez řidiče.

BEZ KOMENTÁŘE: Honička BMW skončila nehodou strážníkůVideo: Novinky

 
Článek

Honička začala na křižovatce u Bulhara, když si strážníci všimli řidiče BMW, který spáchal několik dopravních přestupků. Chtěli vůz zastavit, řidič ale nereagoval na výzvy a ujížděl ulicemi Prahy.

Dojel až do ulice Adamova na Praze 6, kde ale strážníci nezvládli řízení a vyjeli ze silnice. Auto po pádu ze srázu narazilo do stromu. Hlídka městské policie vyvázla nezraněna.

Ujíždějící vůz pak pronásledovali státní policisté. Auto dojelo až do ulice Na Dlouhém Lánu, kde ho řidič odstavil a utekl neznámo kam. Auto má poškozený levý bok a uražené levé zpětné zrcátko. V průběhu honičky ale řidič nikde neboural. Pod sedadlem ležel nůž.

Podle informací Novinek má policie kamerové záznamy, na kterých je řidič BMW zachycen. Jeho dopadení je tak pravděpodobně otázkou času.

Reklama

Výběr článků

Načítám