Hlavní obsah

VIP fabrika na lásku v Praze vydělávala až 80 tisíc za den

Novinky, kre

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

O existenci privátního VIP pánského klubu, který léta fungoval v Křižovnické ulici v Praze, věděli jen vybraní klienti. Majitelé provozovali podnik téměř v ilegalitě v posledním patře činžovního domu. Ve „fabrice na lásku“, která měla denní obrat 40 až 80 tisíc korun, pracovaly erosenky nonstop. Provozovatele obvinili kriminalisté z kuplířství.

Foto: Hannibal Hanschke, Reuters

Ilustrační snímek

Článek

V luxusním privátním podniku, který fungoval jen pro striktně vybranou klientelu, provedli policisté razii na počátku týdne. „Jednalo se o podnik, který byl provozován téměř v ilegalitě. O to složitější bylo rozkrýt protiprávní jednání jeho majitelů a provozovatelů,“ uvedl ve čtvrtek policejní mluvčí Tomáš Hulan.

VIP klienti si mohli nabídku sortimentu prohlížet na profesionálem vytvořených webových stránkách, o jejichž existenci ale věděli pouze ti, kterým se informace o privátním podniku donesly od známých.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Sousedé nic netušili

„Podnik byl ukryt v posledním patře jednoho z tamních činžovních domů bez jakékoliv venkovní reklamy, o čemž nevěděli ani ostatní nájemníci,“ uvedl Hulan s tím, že o existenci privátu věděli kriminalisté přibližně od poloviny loňského léta.

„Jednalo se bez nadsázky o fabriku na lásku, jejíž prostředí bylo striktně uzavřeno pro běžnou veřejnost. Erosenky zde byly pro klienty k dispozici doslova nonstop, neboť pracovaly na denní a noční směny podle předem stanoveného harmonogramu. Stálí zákazníci měli navíc možnost si konkrétní dívku podle jejího pracovního kalendáře předobjednat,“ vysvětlil Hulan.

Tržby mluví za vše

Kriminalisté zjistili, že denní obrat tohoto podniku byl 40 až 80 tisíc korun. Za prověřované období přibližně tří let může jít tak o výdělek v řádech desítek miliónů korun, který si mezi sebe rozdělili majitelé podniku a jejich zaměstnankyně.

„Na základě všech těchto popsaných skutečností zahájil vyšetřovatel úkony trestního řízení pro trestný čin kuplířství hned vůči pěti osobám ve věku od jednadvaceti do čtyřiceti let,“ uvedl Hulan. Dodává, že organizované skupině hrozí až osmileté vězení.

Reklama

Výběr článků

Načítám