Hlavní obsah

Dva mladíci na Žižkově surově napadli a okradli mladou ženu

Novinky, lsi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pražští kriminalisté se od února zabývají případem loupežného přepadení, při kterém dva mladíci na Žižkově sledovali, surově napadli a okradli třiadvacetiletou ženu. Ve středu o tom informovala pražská policejní mluvčí Jana Rösslerová.

BEZ KOMENTÁŘE: Mladíci na tramvajové zastávceVideo: Policie ČR

 
Článek

Přepadení se odehrálo 8. února v Praze 3. Mladá žena po třetí hodině ranní vystoupila na zastávce Ohrada v Koněvově ulici z tramvaje a zamířila směrem do Ambrožovy ulice, kde bydlí.

„U vstupních dveří do domu pak slečnu fyzicky napadli, chytili ji tak, aby nemohla křičet, a surově ji srazili na zem. Poté prohledali její kabelku, odkud odcizili mobilní telefon v hodnotě asi sedmi tisíc korun, a z místa utekli,“ popsala průběh přepadení Rösslerová.

Foto: Policie ČR

Hledaný mladík na tramvajové zastávce

Mladíky zachytil u tramvajové zastávky městský kamerový systém. Podle popisu ženy byli oba útočníci staří zhruba 20 až 30 let a přibližně stejně vysocí.

„Kriminalisté mladé útočníky podezřívají ze spáchání trestného činu loupeže a za tento skutek jim v případě dopadení a odsouzení hrozí až desetiletý pobyt za mřížemi ve vězení,“ sdělila mluvčí.

Jakékoliv informace o totožnosti mladíků, či jejich pohybu nebo pobytu, přijmou policisté na lince 158 nebo na kterékoliv služebně policie.

Reklama

Výběr článků

Načítám