Hlavní obsah

Zloději řidiči propíchli pneumatiku, aby ho při výměně mohli okrást

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Po drzých zlodějích pátrají od ledna pražští policisté. Na parkovišti propíchli řidiči pneumatiku, a když pak vyměňoval kolo, ukradli mu z auta věci. Kriminalisté prostřednictvím svého mluvčího žádají o pomoc veřejnost při pátrání po těchto zlodějích, kteří mají na svědomí i další krádeže.

BEZ KOMENTÁŘE: Zloději na kamerových záznamechVideo: Policie ČR

 
Článek

„Na parkovišti u hobby marketu v ulici Reinerova propíchli pachatelé pneumatiku. Kvůli tomuto defektu pak poškozený musel zastavit a snažil se ho opravit výměnou za rezervu. A toho využili zmiňovaní pachatelé. V nestřeženém okamžiku odcizili poškozenému z interiéru auta příruční zavazadlo,“ informoval v neděli mluvčí policie Tomáš Hulan.

V zavazadle byly nejen osobní věci, ale také peníze a karty. Z těch poté nakoupili jídlo a kosmetiku. Celkově vyčíslili policisté škodu na 20 tisíc korun.

Foto: Policie ČR

Zloděje zachytily kamery na pumpě

Stejní pachatelé, které zachytily kamery na jedné benzínové stanici, vykradli poblíž ulice Reinerova minimálně dvě auta. Z aut si odnesli odložené věci.

Kriminalistům se podle Hulana dosud nepodařilo zjistit jména pachatelů, proto se obrátili na veřejnost. Informace o zlodějích přijme linka 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám