Hlavní obsah

V jímce na Kroměřížsku našli mrtvolu

– Kroměříž • Aktualizováno
Novinky, ok, jap

Kriminalisté vyšetřují od úterního večera nález kosterních ostatků na Kroměřížsku. Místo kolem staršího domu celou noc hlídali policisté a nikoho nepouštěli dovnitř. Policie zatím nevyloučila, že jde o násilný trestný čin.

BEZ KOMENTÁŘE: Nález lidské kostry ve studni na KroměřížskuVideo: Novinky

 
Článek

„Prověřujeme nález kosterních ostatků neznámé osoby v obci Honětice. Mrtvola je tam již delší dobu,“ řekl Novinkám mluvčí policie Petr Jaroš. Další podrobnosti odmítl sdělit.

Podle informací Novinek bylo tělo nalezeno v jímce na pozemku jednoho staršího domu. Okolí je uzavřeno policejními páskami a hlídka střežila pozemek celou noc. Ráno se na místo vrátili kroměřížští kriminalisté a přijeli také jejich krajští kolegové a technici. K domu rovněž dorazili hasiči, aby vyčerpali vodu z jímky. Policisté mezitím prohrabují kontejner s odpady na dvoře domu.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Policisté u domu, kde byla nalezena mrtvola.

„V domě bydlela jedna paní, pak se tam nastěhovali mladí a nikdo dosud neví, co se stalo s tou paní,“ uvedl jeden z místních obyvatel.

Honětice jsou malá obec se 67 obyvateli. „Policii jsem podepsal mlčenlivost, všechny informace podává její mluvčí,“ řekl na místě starosta obce Milan Přikryl.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Policisté u domu, kde byla nalezena mrtvola.

Kdo nález osoby oznámil, není dosud jasné.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám