Hlavní obsah

Mladíci auto při nárazu do stromů zcela zdemolovali. Dva zemřeli, třetí bojuje o život

Právo, Jiří Růžička
Zábřeh

Dva mladíci zemřeli a třetí muž utrpěl velmi vážná zranění při havárii osobního auta na silnici mezi obcemi Dubicko a Hrabová u Zábřehu na Moravě. K nehodě došlo v sobotu večer. Záchranářům a policistům se na místě naskytly nepěkné obrázky. Policie ještě přesně neví, kdo vozidlo řídil.

Foto: Policie ČR

Situace po nehodě na Šumpersku zatím neumožnila určit, kdo vozidlo při nehodě řídil. Při havárii zemřeli dva mladíci, třetí muž je s vážným zraněním v nemocnici.

Článek

„V sobotu před dvaadvacátou hodinou na silnici II. třídy mezi obcemi Dubicko a Hrabová na Zábřežsku došlo k vážné dopravní nehodě. Doposud nezjištěný řidič jel s vozidlem VW Golf od obce Dubicko a nepřizpůsobil rychlost jízdy zejména svým schopnostem. Po projetí pravotočivé zatáčky s vozidlem dostal smyk, který nezvládl, vyjel mimo silnici, kde narazil do dvou vzrostlých stromů,“ popsal mluvčí Krajského ředitelství policie ČR Olomouckého kraje Josef Bednařík.

Foto: Policie ČR

„Při nehodě se nacházely ve vozidle tři osoby, a to muži ve věku 19, 20 a 36 let všichni ze Šumperska. Dva mladíci ve věku 19 a 20 let svým zraněním na místě podlehli. Šestatřicetiletý muž byl s těžkým zraněním ve vážném stavu převezen do Fakultní nemocnice v Olomouci,“ řekl Bednařík.

Foto: Policie ČR

Situace po nehodě a stav vraku vozidla policistů zatím neumožnil upřesnit rozmístění osob ve vozidle v době nehody. „Určení řidiče je v současné době předmětem šetření, jakožto i ostatní okolnosti dopravní nehody. U zraněného muže byl nařízen odběr krve, u zemřelých bude provedena soudní pitva,“ dodal Bednařík.

Vzhledem k množství neuctivých a nevhodných příspěvků byla diskuse zrušena.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám