Hlavní obsah

Řidič v kradeném autě při honičce s policií vyletěl ze silnice

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Muž v čerstvě kradeném autě ujížděl v noci na středu pražským policistům. Honička skončila nehodou, při které kradené auto vyletělo v Černokostelecké ulici mimo silnici.

BEZ KOMENTÁŘE: Kradené auto vyletělo při honičce s policií ze silniceVideo: Novinky

 
Článek

Policisté přijali v úterý večer oznámení o krádeži osobního auta. Po chvíli vůz vypátrali, jeho řidič ale začal před policejní hlídkou ujíždět.

Dřevčickou ulicí dojel až na křižovatku s Černokosteleckou. Tam projel křižovatku rovně, kde vyletěl ze silnice. Po zhruba desetimetrovém letu zbouralo auto oplocení přilehlé firmy a řidič se dal na útěk.

Pachatel se při nehodě zranil

Okamžitě se rozjelo rozsáhlé pátrání. Policistům se muže podařilo nalézt v nedalekém areálu firem, na místě ho zadrželi. Pachatel utrpěl pravděpodobně již při nehodě zranění, kvůli kterému ho musela záchranná služba převézt do nemocnice.

Havarované auto ohledali dopravní policisté i kriminalistický technik. O vytažení auta se museli o několik hodin později postarat hasiči s jeřábem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám