Hlavní obsah

Brutální útočníci opět udeřili, bezdůvodně zmlátili mladíka v pražském podchodu

Praha

Dvojice nebezpečných agresorů, kteří mají podle policie na svědomí brutální zmlácení dvou mužů z prosince minulého roku, opět zaútočila. V pražském Braníku napadli bezdůvodně muže, který šel v podchodu se svou přítelkyní. Chvíli předtím obtěžovali cestující v tramvaji.

Foto: Policie ČR

Dvojice útočníků na policejním identikitu

Článek

Nový útok se odehrál v neděli ve 3:45 ráno poté, co poškozený, jeho přítelkyně a kamarádka vystoupili z noční tramvaje číslo 52 v zastávce Přístaviště. V podchodu je doběhli dva muži a žena, kteří jeli v tramvaji s nimi a uráželi ostatní cestující.

„Zničehonic začali agresoři na muže pokřikovat, že je nějaký hubený a že je feťák. Ten na to vůbec nereagoval a s kamarádkami pokračoval v chůzi. Náhle však dostal ránu pěstí zezadu do hlavy, až upadl na zem,“ uvedl mluvčí policie Jan Daněk.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Na to násilníci zřejmě čekali a začali ho mlátit. Oba ho začali kopat do hlavy a trupu, přitom na něj křičeli ať „chcípne“. Jakmile útočníci skončili, utekli. Třiadvacetiletému mladíkovi pomohli svědci a jeho doprovod, kteří zavolali muže zákona. Ti ani přes okamžité pátrání nebyli úspěšní.

Útočili kvůli pyrotechnice

„Zraněný třiadvacetiletý muž následně vyhledal ošetření v nemocnici, protože měl pohmožděniny po celém těle, naražený nos, krk a vyražený zub,“ konstatoval Daněk s tím, že napadený následně poznal na identikitech útočníky z prosince, kteří zbili před obchodním domem Prior na Sofijském náměstí dva muže, již je napomínali kvůli házení pyrotechniky. [celá zpráva]

První agresor je podle kriminalistů muž ve věku 25–27 let, 180 cm vysoké silné postavy, světlé pleti, má kulatý plný obličej, tmavé krátké vlasy, vysoké kouty, tmavé strniště po obličeji a hnědé oči. Hovoří česky bez přízvuku.

Druhý násilník je ve věku 25–27 let, 180 vysoké štíhlé postavy, světlé pleti. Byl hladce oholen, má krátké tmavé vlasy, tmavě modré oči a vystouplé lícní kosti. Hovořil česky bez přízvuku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám