Hlavní obsah

Mladá řidička zemřela na Olomoucku, když ujížděla před policií

Právo, mhr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Olomouc
Aktualizováno

Svým životem zaplatila v pátek po půlnoci na Olomoucku devatenáctiletá řidička snahu ujet policistům, kteří se ji snažili zastavit. Zemřela po nárazu do stromu za obcí Těšetice - Rataje. Právo o tom informovala policejní mluvčí Marie Štrbáková.

BEZ KOMENTÁŘE: Hasiči vyprošťují řidičku, která ujížděla policistůmVideo: HZS Olomouckého kraje

 
Článek

Policejní hlídku na sebe řidička vozidla značky Ford Focus upozornila podezřelým způsobem jízdy, nerespektovala následně znamení k zastavení a policisté ji ve služebním autě pronásledovali.

Foto: ČR Policie, ČTK

Devatenáctiletá řidička zemřela v noci na 6. února při nehodě osobního auta na Olomoucku ve chvíli, kdy s vozem ujížděla před policisty. Během pronásledování odmítla zastavit a nedaleko Těšetic narazila čelně do stromu.

K tragické nehodě pak došlo na silnici za obcí Těšetice – Rataje, ve směru jízdy na Drahanovice. „Při průjezdu levotočivou zatáčkou vyjela řidička vpravo mimo silnici. Tam čelně s vozidlem narazila do stromu. Utrpěla přitom zranění neslučitelná se životem,“ uvedla mluvčí.

Foto: Policie ČR

Z auta mladé řidičky zůstal po nehodě jen vrak.

Řidička je podle ní z obce na Olomoucku. Hmotná škoda na vozidle byla vyčíslena na 150 tisíc korun. Bližší okolnosti nehody policisté vyšetřují.

Reklama

Výběr článků

Načítám