Hlavní obsah

Provoz na D1 směrem na Prahu zastavila nehoda 15 aut

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jihlava
Aktualizováno

Dálnici D1 na Vysočině ve směru na Prahu zastavila hromadná nehoda, problémy byly i na souběžné komunikaci. Kolize si naštěstí nevyžádala žádné vážné zranění. Provoz v jednom jízdním pruhu byl obnoven kolem 18:00, po 19:00 pak byly zprovozněny dva jízdní pruhy, řekla Právu krajská policejní mluvčí Dana Čírtková.

Foto: Zdeňka Fialová, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Mezi 123. až 134. kilometrem dálnice měla policie hlášeno kolem deseti dopravních nehod. V tomto úseku bylo 15 havarovaných vozidel.

První nehoda se stala na 126. kilometru (zhruba na úrovni obce Řehořov) deset minut před čtvrtou hodinou odpoledne. V úseku se srazilo nákladní auto a tři osobní vozy. Lehce zraněn byl jeden člověk.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

"Auta byla odkloněna na krajnice," uvedla Čírtková. Problémy v dopravě pak byly také na silnici II/602, na kterou auta z dálnice sjížděla, podle mluvčí to způsobily hlavně kamiony. Dálnice ve směru na Brno byla průjezdná.

„U první nehody komplikoval situaci kamión vzpříčený přes vozovku. Od 17 hodin byla na místě odtahová služba, ale zprůjezdnění komplikovaly sněhové přeháňky a namrzlá silnice.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám