Hlavní obsah

Policie ukončila vyšetřování vraždy muže ve vrchlabské ubytovně

Novinky, zpe
Vrchlabí

Vyšetřování vraždy, která se stala vloni v listopadu na vrchlabské ubytovně, je u konce. Obviněnému 38letému muži, který se k činu doznal, hrozí až 18 let vězení. Ve čtvrtek o tom informovala krajská policejní mluvčí Ivana Ježková.

Foto: Policie ČR

Policejní vůz před ubytovnou, ve které došlo k vraždě

Článek

Z vyšetřování vyplynulo, že obviněný 38letý muž popíjel s 33letou obětí do ranních hodin alkohol. „Poslední láhev vodky, kterou měli vypít společně, ale vypil starší z mužů sám. To mělo mladšího tak rozčilit, že ho začal verbálně napadat, vyčítal mu vypitou vodku a také nevrácenou dvousetkorunovou půjčku. Poté ho měl několikrát udeřit pěstí do obličeje,“ sdělila Ježková.

Starší muž následně popadl kuchyňský nůž, na chodbě mladšího muže několikrát bodl a způsobil mu bodnořezná zranění. I přes snahu záchranářů muž na místě svým vážným zraněním podlehl. [celá zpráva]

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Oba muži měli v krvi více než dvě promile alkoholu, krevní testy prokázaly také přítomnost metamfetaminu. „Obviněný muž se k činu doznal, a to před i po obvinění a s policisty od počátku spolupracuje. Pokud bude odsouzen, hrozí mu až 18letý trest odnětí svobody,“ řekla mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám