Hlavní obsah

Německého řidiče nezabil náraz do zdi, ale zřejmě sex s prostitutkou

Právo, pab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Domažlice

Překvapivé rozuzlení přineslo vyšetřování dopravní nehody z minulého týdne v Domažlicích, kde pětašedesátiletý německý řidič skončil ve zdi domu a záchranáři už ho nedokázali oživit. Podle předběžných výsledků soudní pitvy cizince nezabil náraz, ale patrně zkolaboval ještě předtím.

Foto: HZS Plzeňského kraje

Tragická nehoda v Domažlicích

Článek

Kriminalisté zjistili, že ve vozidle s ním cestovala pouliční prostitutka. Ta potvrdila, že ji řidič stopl kvůli sexu, ke kterému vzápětí došlo. „Při jízdě zpět do města najednou ztuhnul, oči obrátil v sloup a přestal ovládat volant,“ uvedla.

Posádka záchranné služby se snažila cizince ještě resuscitovat, ale obnovit mu základní životní funkce se jí nakonec nepodařilo.

„Podle soudního lékaře bude možné určit přesnou příčinu smrti až po vyhodnocení laboratorních vyšetření,“ uvedla domažlická policejní mluvčí Dagmar Brožová.

S největší pravděpodobností zemřel řidič na zástavu srdce. V havarovaném vozidle policie našla podpůrné prostředky na erekci.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám