Hlavní obsah

Hasiči v Moravskoslezském kraji vyprošťovali sypač i autobus

Právo, hon
Ostrava

Víkendová sněhová nadílka ve spojení se začátkem pracovního týdne zaměstnala v pondělí ráno hasiče, kteří v Moravskoslezském kraji vyjížděli k řadě nehod, při nichž museli vyprošťovat zapadlé automobily.

BEZ KOMENTÁŘE: Vyproštění autobusu na NovojičínskuVideo: HZS Moravskoslezského kraje

 
Článek

Kuriózní nehoda sypače, který prováděl údržbu vozovky, se stala v zatáčkách mezi obcemi Hlubočec a Pustá Polom na Opavsku. Krátce před pátou hodinou ranní se pod sypačem utrhla část krajnice a vozidlo skončilo na boku v příkopu. Řidič vyvázl bez zranění.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Mezi Pustou Polomí a Hlubočcem museli hasiči vyprostit sypač, pod nímž se utrhla krajnice.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

„Při vyprošťování sypače zpět na silnici spolupracovaly dvě jednotky hasičů. Kolem desáté hodiny již sypač stál na silnici díky vzorné spolupráci osádek jeřábu, vyprošťovacího speciálu Mercedes Bizona a opavských hasičů,“ informoval mluvčí hasičů Petr Kůdela.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Mezi Pustou Polomí a Hlubočcem museli hasiči vyprostit sypač, pod nímž se utrhla krajnice.

Další vážná nehoda se stala na rychlostní komunikaci I/48 u Příboru, kde se před šestou hodinou ranní střetla dvě osobní auta. Při nehodě se zranili čtyři lidé, z toho jednatřicetiletá řidička jednoho z aut byla zraněna těžce.

Další nehoda se stala v Bravanticích na Novojičínsku, kde vlivem kluzké vozovky zapadl linkový autobus do příkopu. V autobusu jelo kromě řidiče ještě třináct cestujících, nikomu se nic nestalo. „Hasiči vytáhli autobus na silnici bez poškození, ten odjel sám,“ dodal mluvčí hasičů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám