Hlavní obsah

Šestice teenagerů brutálně napadla dva mladíky pěstmi a kopanci

– Praha
Novinky, Ondřej Kořínek

Šestice teenagerů napadla dva 19leté mladíky při čekání na noční autobusový spoj v Praze. Ve značné přesile jednoho z nich povalili na zem a kopali. Poté utekli i s jeho peněženkou.

BEZ KOMENTÁŘE: Šestice teenagerů brutálně napadla dva mladíkyVideo: Policie ČR

 
Článek

Surový útok se odehrál 17. ledna v ulici Na Pankráci na zastávce Vyšehrad. Kriminalistům se dosud nepodařilo zjistit totožnost násilníků, a proto se nyní obrátili s žádostí o pomoc na veřejnost.

Dva mladíci přišli kolem druhé hodiny ráno na zastávku, kde už postávala skupina teenagerů ve věku od 15 do 17 let. Po spršce nadávek přešli k fyzickému napadení. Oba poškození dostali několik ran pěstí, přičemž jeden z nich upadl na zem, druhému se podařilo vzdálit.

Foto: Policie ČR

Brutální napadení mladíků v Praze

„Agresoři využili pádu mladého muže a začali do něj kopat. Přitom mu jeden z útočníků vytáhl z kapsy kalhot peněženku s několikasetkorunovou hotovostí a osobními doklady. Takto obohaceni se dali všichni útočníci na útěk neznámo kam,“ informoval mluvčí policistů Tomáš Hulan.

Celý incident zaznamenaly bezpečnostní kamery. Kdyby kdokoliv poznal některého z útočníků, nechť předá své informace na lince 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám