Hlavní obsah

Dealer odmítl vystoupit z auta, zásahovka ho vytáhla rozbitým oknem

– Teplice

Žádné slitování neměla zásahová jednotka s drogovým dealerem při jeho zatýkání v Bílině na Teplicku. Protože na výzvy, aby vystoupil z auta, nereagoval a chtěl odjet, vytáhli ho policisté rozbitým bočním oknem přímo na ulici. Zadržený navíc neměl v České republice co dělat, protože byl odsouzený k vyhoštění.

BEZ KOMENTÁŘE: Zásahovka vytáhla dealera rozbitým oknemVideo: Policie ČR

 
Článek

Zadržení 41letého cizince z bývalé členské země Sovětského svazu proběhlo minulý týden, mluvčí policie Daniel Vítek o něm informoval ve středu.

Podle něj zásoboval dealer v posledním roce pervitinem narkomany a další distributory na Teplicku. Kriminalisté hovoří o stovce případů, kdy si měl na černém trhu „vydělat“ asi půl miliónu korun. V době zásahu měl u sebe deset gramů pervitinu.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

„Muž byl obviněn z trestných činů nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy a také maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Už dva roky totiž pobývá na našem území, ačkoliv byl v roce 2013 pravomocně odsouzen k trestu vyhoštění z České republiky a to po dobu tří let,“ uvedl Vítek s tím, že na soud bude čekat ve vazební věznici.

V poutech skončil také 40letý spolujezdec řidiče, kterému podle policie jeho kumpán drogy také dodával. Na jeho případném obvinění kriminalisté nyní pracují.

Reklama

Výběr článků

Načítám