Hlavní obsah

Auto plné lidí narazilo do sloupu. Nikdo z nás neřídil, dozvěděli se policisté

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rakovník

Poraženým telefonním sloupem skončila jízda v noci na úterý pro čtyřčlennou posádku Volkswagenu Passat na Rakovnicku. Kdo auto řídil, budou muset policisté zjistit, jelikož všichni, kdo na místě byli, tvrdili, že za volantem neseděli.

BEZ KOMENTÁŘE: Auto porazilo sloup, posádka po nehodě tvrdila, že nikdo neřídilVideo: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala 45 minut po půlnoci v obci Srbeč na silnici 237. Dosud neznámý řidič tam při projíždění zatáčky nepřizpůsobil rychlost auta a sjel do příkopu. Tam urazil sloup, který spadl přes silnici, a zastavil se na polní cestě.

„Dle svědeckých výpovědí spolujezdců z havarovaného automobilu po kolizi řidič z vozidla utekl neznámo kam. Policisté pátrali v okolí po neznámém řidiči, bohužel bezvýsledně. Dopravní policisté nyní šetří, kdo usedl za volant tohoto automobilu,“ řekla Novinkám mluvčí policie Michaela Nováková.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Při dopravní nehodě se nikdo nezranil. Škodu policie vyčíslila na 130 tisíc korun. Silnice byla několik hodin uzavřena.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám