Hlavní obsah

Na návštěvě pobodal v Mariánkách bývalého druha své přítelkyně

Právo, vor

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlovy Vary

Několik bodných ran nožem zasadil ve čtvrtek v noci v Mariánských Lázních 29letý muž z Mostu bývalému druhovi své přítelkyně, u kterého byl v tu dobu na návštěvě. Karlovarští kriminalisté obvinili útočníka ze zvlášť závažného zločinu vraždy ve stadiu pokusu, za které mu hrozí až osmnáct let vězení.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Napadený muž skončil s těžkým zraněním v nemocnici,“ konstatovala v sobotu mluvčí karlovarské krajské policie Zuzana Týřová. Obviněný se podle policie dostal na návštěvě s bývalým druhem své přítelkyně do slovní rozepře a pak jej fyzicky napadnul. „Přineseným nožem mu zasadil několik bodných ran do těla,“ pokračovala mluvčí policie s tím, že poté pachatel z místa činu utekl.

Kriminalisté ihned začali po podezřelém muži pátrat a po několika hodinách ho dopadli. „Nedaleko místa činu byla nalezena i zbraň, kterou pachatel skutek spáchal,“ konstatovala Týřová.

Pobodaný 40letý muž byl s vážným zraněním letecky transportován do Fakultní nemocnice v Plzni, kde byl hospitalizován. „Vrchní komisař podal státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na vzetí do vazby obviněného, který státní zástupce akceptoval,“ poznamenala Týřová.

Na rozhodnutí soudu si obviněný počká v policejní cele. „V případě prokázání viny hrozí obviněnému muži až 18letý trest odnětí svobody,“ uzavřela mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám