Hlavní obsah

Policie dopadla mladíky, kteří měli zmlátit muže klacky kvůli cigaretě

– Staňkov
Právo, zaš

Policisté po dvou měsících dopadli čtveřici, která loni v listopadu ve Staňkově na Domažlicku podle nich zmlátila 50letého muže. Poté, co jim odmítl dát cigaretu, ho ztloukli klacky a způsobili mu otřes mozku a několik tržných ran na hlavě.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Potyčka se odehrála ve večerních hodinách nedaleko místního nádraží. Obviněni jsou tři muži ve věku 22, 27 a 29 let a společně s nimi také 20letá žena.

„Dvaadvacetiletý muž poškozeného udeřil klackem do oblasti hlavy, nohou a holení a dále ho nejméně dvakrát kopl do hlavy. Další dva obvinění muži mlátili poškozeného klackem a dřevěnou nohou od stolu do zad a hýždí a několikrát ho kopli do břicha a hrudníku,“ sdělila tisková mluvčí domažlické policie Dagmar Brožová. A ránu klackem si neodpustila ani žena.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Nejmladšímu obviněnému hrozí za těžké ublížené na zdraví ve stadiu pokusu až deset let vězení, zbylé trojici pak za ublížení na zdraví maximálně tři roky žaláře.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám