Hlavní obsah

Twingo vyjelo z namrzlé silnice a narazilo do stromu, řidič nepřežil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeň
Aktualizováno

Čtyřiatřicetiletý muž zemřel v noci na úterý v Nýřanech na Plzeňsku po nárazu vozidla do stromu. Jeho třicetiletý spolujezdec byl převezen s méně vážnými poraněními do plzeňské fakultní nemocnice.

Foto: Pavel Němeček, ČTK

Čtyřiatřicetiletý muž zemřel v noci v Nýřanech na Plzeňsku po nárazu vozidla do stromu.

Článek

Nehoda vozidla Renault Twingo se stala kolem 01:30 mezi Doubravou a Pankrácem, částmi města Nýřany. "Vozidlo vyjelo mimo komunikaci a narazilo do stromu. Příčina nehody je v šetření," uvedla policejní mluvčí Hana Štefflová.

Podle informací ČTK zřejmě řidič nepřizpůsobil rychlost stavu vozovky, která byla namrzlá. V regionu se v noci pohybovaly teploty pod minus deseti stupni Celsia.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Výsledky soudní pitvy by měly ukázat, zda řidič před jízdou pil alkohol. Po dobu vyšetřování řídila policie provoz kyvadlově. Na místě zasahovaly dvě hasičské jednotky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám