Hlavní obsah

Třináctiletá Karolína utekla znovu, tentokrát chce spáchat sebevraždu

Novinky, lsi
Liberec

Třináctiletá Karolína Danešová utekla znovu, tentokrát z libereckého dětského domova. Dívka utekla se svým 22letým přítelem. Nestalo se tak poprvé, o jejím minulém útěku již Novinky informovaly, nyní dívka svému kamarádovi řekla, že chce spáchat sebevraždu. Informovala o tom liberecká policejní mluvčí Vladimíra Šrýtrová.

Foto: Policie ČR

Karolína Danešová

Článek

Dívka z dětského domova utekla už v úterý, kdy byla také naposledy spatřena v centru Liberce se svým přítelem Michalem Hessem. Policistům se ve středu podařilo lokalizovat jeho mobilní telefon v městské části Kateřinky.

V následujícím telefonickém hovoru Hess policistům sdělil, že jsou s dívkou v pořádku, a od té doby je nedostupný.

„Policisté disponují informací od společného přítele této dvojice, že se dívka nechce vrátit do dětského domova a chce skoncovat se životem,“ uvádí se navzdory mladíkovu tvrzení na stránkách policie.

„V době odchodu měla na sobě černou zimní bundu do pasu, šedou mikinu s kapucí, černé legíny, modrošedé šněrovací boty, zelenošedý batoh s učením a na krku měla černobílou palestinu,“ uvádí se dále na policejním webu.

Dosavadní pátrání bylo neúspěšné, proto se policisté obrátili na veřejnost. Informace o pobytu školačky lze sdělit na lince 158.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám