Hlavní obsah

Náklaďák narazil po srážce s dodávkou v Kojetíně do domu

Právo, mhr
Kojetín
Aktualizováno

Nákladní auto narazilo ve středu krátce po sedmé hodině ranní do domu na Tržním náměstí v Kojetíně na Přerovsku. Stalo se tak poté, co se srazilo s dodávkou. Objekt je poškozen a musel být provizorně zajištěn.

Foto: HZS Olomouckého kraje

Nákladní vůz narazil po nehodě v Kojetíně do domu.

Článek

„Ke střetu dodávkového s nákladním vozidlem došlo ze zatím nezjištěných příčin. Nákladní auto po střetu narazilo do domu, který poškodilo. Řidič vozidla, které narazilo do domu, utrpěl podle prvotních informací středně těžké zranění a byl převezen do nemocnice na ošetření,“ řekla Právu policejní mluvčí Irena Urbánková.

„Nákladní vozidlo zničilo také elektrickou rozvodnou krabici, proto byla v části Kojetína dočasně přerušena dodávka elektřiny,“ sdělila Právu mluvčí Hasičského záchranného sboru Olomouckého kraje Vladimíra Hacsiková s tím, že na místo přivolaný statik rozhodl, že dům je potřeba provizorně zajistit a podepřít. Provizorní podpěry postavili hasiči.

„Alkohol u obou řidičů vyloučila dechová zkouška. Přesné příčiny nehody, její okolnosti a výše vzniklé škody jsou předmětem šetření,“ dodala Urbánková.

Reklama

Výběr článků

Načítám