Hlavní obsah

Ve felicii jelo šest lidí, jeden po nehodě zemřel

– Kutná Hora • Aktualizováno

Jedno úmrtí a pět zraněných, z toho tři těžce, si vyžádala noční nehoda u Kutné Hory. Škoda Felicia, ve které jelo šest osob, sjela ze silnice a narazila do stromu. Odpoledne se u Kutné hory stala další smrtelná nehoda.

BEZ KOMENTÁŘE: Felicie narazila u Kutné Hory do stromu, uvnitř bylo 6 lidíVideo: Novinky

 
Článek

Záchranáři vyjížděli k šesti zraněným cestujícím, jednašedesátiletý řidič po převozu do nemocnice zemřel, řekl mluvčí středočeské policie Pavel Truxa.

Vůz havaroval kolem třetí ráno na silnici třetí třídy u Karlova. Mluvčí středočeské záchranné služby Petra Effenbergerová uvedla, že na místě byli čtyři těžce zranění lidé v akutním ohrožení života, u nichž byla nutná intenzivní péče včetně připojení na plicní ventilaci, a dva cestující se středně těžkými poraněními.

Záchranáři na místo vyslali vrtulník a šest pozemních posádek. Pacienty přepravili do střešovické, motolské a vinohradské nemocnice v Praze a do zdravotnických zařízení v Kolíně, Hradci Králové a Kutné Hoře.

U Kutné Hory se v sobotu odpoledne střetlo osobní auto s nákladním. Jeden člověk zemřel. Kvůli odstraňování následků nehody byl uzavřen hlavní tah z Kolína na Čáslav, řekl mluvčí středočeské policie Pavel Truxa.

"Osobní auto vjelo do protisměru, kde se střetlo s nákladním. Silnice je uzavřena," uvedl Truxa.  Srážku nepřežil řidič osobního vozu, nikdo jiný zraněn nebyl, řekla mluvčí středočeské záchranné služby Petra Effenbergerová.

Reklama

Výběr článků

Načítám