Hlavní obsah

Těhotná narkomanka distribuovala drogy na Bruntálsku

– Vrbno pod Pradědem
Právo, hon

Až pět let vězení hrozí jednadvacetileté ženě z Bruntálska, která na území několika měst prodávala drogy, na kterých byla sama závislá. Neodradilo ji ani to, že byla těhotná - sice je přestala užívat, ale v jejich distribuci pokračovala. O případu ve čtvrtek informovala mluvčí bruntálské policie Pavla Jiroušková.

BEZ KOMENTÁŘE: Policisté zadrželi těhotnou narkomanku, která distribuovala drogy na Bruntálsku Video: Policie ČR

 
Článek

Ženu policisté zadrželi už v minulý pátek, v následujících dnech soud rozhodl o jejím vzetí do vazby. „Žena při zadržení měla u sebe asi šest gramů metamfetaminu.”

Při domovní prohlídce policisté v pronajatém bytě obviněné nalezli a zajistili omamné a psychotropní látky, například 30 gramů metamfetaminu, a také finanční hotovost a elektroniku,“ uvedla mluvčí.

Žena podle zjištění kriminalistů drogy prodávala v Bruntále, ve Vrbně pod Pradědem a na dalších místech okresu. „Gram pervitinu prodávala za částku 1500 korun a při větším odběru drogy byla cena nižší,“ doplnila Jiroušková.

Mladá žena je podle ní navíc souzena za řízení pod vlivem návykové látky. A stíhaný je i její přítel, který je rovněž od září letošního roku ve vazbě kvůli prodeji drog, za který byl v minulosti i odsouzen. „V návaznosti na tento případ je pravděpodobné, že počet obviněných osob není konečný,“ dodala mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám