Hlavní obsah

Mladíka, který měl do pití na maturitním plese nalít čistidlo, obvinila policie

Právo, orh
Třeboň

Policisté stíhají 22letého muže z Jindřichohradecka, který zřejmě na pátečním plese obchodní akademie v Třeboni nalil dvěma ženám do pití čisticí prostředek. Ženy ve věku 21 a 33 let skončily v rukou lékařů. Mladší z nich musela záchranka převézt s vážným zraněním vnitřních orgánů do českobudějovické nemocnice.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Kriminalisté v úterý odpoledne obvinili mladíka z těžkého ublížení na zdraví, a to v souvislosti s prověřováním zranění dvou žen na pátečním maturitním plese v Třeboni,“ informoval Právo mluvčí jihočeské policie Jiří Matzner. Dále poznamenal, že policisté zajistili také lahev od konkrétního čisticího prostředku.

„Muž byl následně v odpoledních hodinách obviněn z trestného činu těžkého ublížení na zdraví. Jak kriminalisté zatím zjistili, jednání obviněného muže nemá žádnou souvislost s podáváním nápojů na baru a v kulturním centru,“ konstatoval Matzner.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Doplnil, že s ohledem na potřebné výslechy dalších svědků a jejich možné ovlivnění zveřejněnými informacemi nebude policie prozatím sdělovat žádné další podrobnosti.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám