Hlavní obsah

Řidička při parkování v Mariánských Lázních třikrát nabourala

Právo, vor

Jako smyslů zbavená se chovala ve čtvrtek po poledni v Mariánských Lázních 60letá řidička škodovky. Při parkování narazila nejdříve do dřevěného sloupu a pak ještě do dvou zaparkovaných aut. Od nehod pak odešla.

Foto: Policie ČR

Jedno z vozidel po nárazu řidičky nacouvalo do plotu.

Článek

„Při odbočování z Hlavní ulice vpravo zřejmě nezvládla řízení vozidla a narazila do dřevěného sloupu vchodu do budovy,“ popisovala v pátek neuvěřitelnou scénu krajská mluvčí karlovarské policie Zuzana Týřová.

„Následně začala couvat zpět na Hlavní ulici, kde narazila u kraje vozovky do zde zaparkovaného vozidla značky Škoda Octavia a poté i do zaparkovaného vozidla značky Volkswagen, které bylo nárazem odhozeno do oplocení domu,“ pokračovala mluvčí.

Řidička z místa dopravní nehody odešla, aniž by věc ohlásila policii. „Žena byla po vypátrání policisty vyzvána k provedení orientační dechové zkoušky na přítomnost alkoholu, kterou však odmítla, stejně jako podrobení lékařskému vyšetření spojenému s odběrem biologického materiálu,“ konstatovala Týřová s tím, že řidičce byl na místě zadržen řidičský průkaz.

„Celková škoda byla předběžně odhadnuta na částku kolem 120 tisíc korun,“ uzavřela mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám