Hlavní obsah

Dva muži v Praze znásilnili sedm žen a dívek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pražští kriminalisté dopadli dva muže, kteří před více než rokem znásilnili v Praze 10 sedm žen a dívek. Policisté také odhalili, že oba násilníci se znali, vybírali si podobné typy obětí, trestné činy ovšem páchali nezávisle na sobě. Ve středu o tom informovala policejní mluvčí Eva Krausová.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Kriminalistům se podařilo shromáždit dostatečné množství stop, které nakonec směřovaly překvapivě ne k jednomu, ale ke dvěma podezřelým,“ uvedla Krausová.

Policisté následně oba muže obvinili z trestného činu znásilnění, kterého se měli dopustit v sedmi případech. „Toto číslo nemusí být konečné,“ upozornila mluvčí.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Oba podezřelí ve věku 22 a 27 let jsou podle policistů závislí na drogách a mají velmi blízký vztah k Praze 10. Vzhledem ke znalostem místa měli možnost své útoky plánovat. Ženy prý přepadávali hlavně v okolí metra Skalka, vlakového nádraží Hostivař a Uhříněves, Zahradního Města, Chodova a Hostivaře.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám