Hlavní obsah

Na Semilsku zemřela při nehodě 85letá žena

Novinky, lsi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Semily

Čtyřiatřicetiletý řidič Škody Octavie nezvládl v sobotu večer řízení v obci Slaná na Semilsku a čelně se srazil s jinou octavií, ve které cestovali dva lidé. O nehodě informovala v neděli semilská policejní mluvčí Jana Světlá.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Nehoda se stala kolem 17. hodiny, když řidič, který jel ve směru ze Slané na Semily smetl v protisměru jedoucí vozidlo, ve kterém jel jednašedesátiletý řidič a pětaosmdesátiletá spolujezdkyně.

Při střetu došlo k vážnému zranění obou řidičů i spolujezdkyně. „Řidiči byli převezeni do Krajské nemocnice Liberec a žena byla převezena do nemocnice v Jilemnici, kde bohužel zemřela,“ uvedla mluvčí.

Policisté na místě provedli dechovou zkoušku pouze u staršího z řidičů, ta měla negativní výsledek. „Z důvodu vážného zdravotního stavu policisté nemohli druhého řidiče podrobit orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu v dechu,“ upřesnila Světlá.

Šetřením přesné příčiny nehody se nadále zabývají semilští policisté.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám