Hlavní obsah

Lupič vtrhl do herny v Ostravě a vláčel krupiérku za vlasy po podlaze

Právo, hon
Ostrava

Policie pátrá po dosud neznámém pachateli, který v pondělí přepadl hernu na ostravském sídlišti Bělský Les. Nejprve brutálně napadl krupiérku a poté z místa odnesl přes 50 tisíc korun. K jeho dopadení by mohly přispět kamerové záznamy, které policie zveřejnila.

BEZ KOMENTÁŘE: Přepadení herny v OstravěVideo: Policie ČR

 
Článek

Zločin se odehrál v pondělí po páté hodině v herně na ulici Bohumíra Četyny.

„Neznámý nejprve zaklepal na uzamčené dveře herny. Poté, co mu zaměstnankyně otevřela, se maskoval kuklou a udeřil oběť tak intenzivně, že upadla na zem. Pak ji udeřil ještě několikrát a vlekl ji za vlasy a oděv až k barovému stolu přes místnost,“ uvedla mluvčí ostravské policie Gabriela Holčáková.

Pětačtyřicetiletá žena byla po útoku převezena do nemocnice, naštěstí nebyla nutná její hospitalizace.

Foto: Policie ČR

Policie má k dispozici kamerové záznamy z místa přepadení, které by mohly pomoci při objasnění zločinu. „Záznam zachycuje neznámého muže ještě před maskováním kuklou, kterou má nejprve srolovánu nad čelem a maskuje se jí až před vstupem do herny,“ sdělila mluvčí.

Záznamy pak ukazují, že kukla pachateli spadla ještě v době útoku.

„Jde o muže ve věku asi 30 let, střední postavy, vysokého 175 až 180 cm. Má tmavé oči a vlasy tmavé barvy s čelními kouty. Oblečen byl do černé bundy v délce do pasu. Rukávy bundy byly kožené, ukončeny úplety. Dále byl muž oblečen v černých, patrně teplákových kalhotách, pod kterými měl oblečeny světlemodré rifle,“ dodala mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám