Hlavní obsah

Čtrnáctiletý chlapec v pražském metru zákeřně skopl seniora

Novinky, Ondřej Kořínek
Praha

Případ, nad kterým zůstává rozum stát, zachytily o víkendu kamery Městské policie Praha. Teprve čtrnáctiletý chlapec v metru zničehonic zezadu kopl seniora takovou silou, že muž upadl. Mladíka chvíli poté zadrželi strážníci.

BEZ KOMENTÁŘE: Mladík zaútočil na seniora v metru Video: MP Praha

 
Článek

Útok se odehrál ve stanici metra Palmovka v sobotu odpoledne. Videozáznam ukazuje, jak skupinka dětí běží za starším mužem a chlapec ve žlutém tričku do něj zničehonic kopne takovou silou, že muž upadne na zem.

Incident viděl za kamerami operátor, který ihned uvědomil nejbližší hlídku. „Ta mladíka našla na nástupišti metra Palmovka. Nezletilý mladík se k tomu, že seniora napadl, přiznal. Strážníci poté chlapce předvedli na Policii ČR,“ uvedl mluvčí strážníků Jan Čihák.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Další strážníci mezitím poskytli seniorovi, který utrpěl krvácivé zranění v obličeji, první pomoc a přivolali záchrannou službu.

Policie si případ převzala a začala ho prošetřovat jako přestupek proti občanskému soužití, jelikož je ale útočník nezletilý, bude případ odložen.

„Mladík policistům uvedl, že si poškozeného spletl s jiným mužem, který jim nadával před obchodem kvůli tomu, že byli hluční,” řekl Novinkám mluvčí policie Jan Daněk s tím, že si pro něj přišla na služebnu matka.

Reklama

Výběr článků

Načítám