Hlavní obsah

Šedesátiletý muž vyráběl v bunkru pervitin

Mladá Boleslav

Mladoboleslavská policie zadržela šedesátiletého muže, kterého podezírá z toho, že v betonovém bunkru nedaleko obce Lipník na Mladoboleslavsku vyráběl pervitin. Hrozí mu za to až deset let vězení.

Foto: Policie České republiky

Ilustrační foto

Článek

"Šedesátiletý muž se neponaučil z předešlých trestů a drogu vyráběl v betonovém bunkru nedaleko obce Lipník. Při zadržení vydal kriminalistům všechny věci, které k výrobě drogy používal, včetně většího množství léků s obsahem pseudoefedrinu," uvedl mluvčí mladoboleslavské policie David Schön.

Vyšetřovatelka muže obvinila z nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. Poté ho ze zadržení propustila a do rozhodnutí soudu bude na svobodě.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Během několika posledních týdnů se podle mluvčího kriminalistům podařilo zadržet a obvinit několik lidí, kteří jsou zapojeni do drogové scény na Mladoboleslavsku.

"Díky informacím, které policisté měsíce získávali a vyhodnocovali, je pravděpodobné, že se v brzké době obvinění z drogových deliktů dočkají další osoby," doplnil.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám