Hlavní obsah

Stylově oblečený zloděj zatančil před kamerou a s kumpánem pak ukradli kola

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Zloděje oblečené podle posledních módních trendů natočily kamery v jednom z pražských domů chvíli předtím, než okradli obyvatele o jejich kola. Snažili se sice zahalit, aby jim nešlo vidět do tváře, bylo to však zbytečné. Jeden z nich také předvedl před objektivem podivné taneční kreace.

BEZ KOMENTÁŘE: Dvojice zlodějů zachycená kameramiVideo: Policie ČR

 
Článek

O případu, který se stal v červenci v Trytově ulici v Kyjích, informovala v pondělí mluvčí policie Jana Rösslerová.

„Kolem poledne přišla dvojice neznámých mužů ke vchodu, využila odchodu nájemnice a vešla do domu, kde pak několik minut procházela, až se jí podařilo objevit kolárnu. Muži dveře od kolárny poškodili a odcizili dvě jízdní kola v hodnotě asi dvacet tisíc korun,“ konstatovala Rösslerová.

Foto: Policie ČR

Zloději byli moderně oblečeni

Policisté nevylučují, že jde o drogově závislé pachatele. Svědčit o tom může i kamerový záznam, na kterém jeden ze zlodějů dělá nezvyklé pohyby a „tančí“.

Foto: Policie ČR

Zloději byli moderně oblečeni

Hledaní jsou ve věku kolem pětadvaceti let, vysocí asi 175 centimetrů, štíhlé postavy. Mají světlou pleť a hnědé vlasy střižené nakrátko. Informace o jejich totožnosti a pobytu přijme linka 158.

Rösslerová zároveň upozornila, že by lidé měli být obezřetní při vpouštění cizích lidí do domu. Veškerá zabezpečení pak mohou být zbytečná.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám