Hlavní obsah

Osm sekund a věci z auta jsou pryč, ukázal případ z Ostravy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Lidé jsou zřejmě nepoučitelní, a tak pořád přilepšují zlodějům a přidávají práci policii. Jeden zářijový případ z Ostravy názorně ukazuje, jak málo stačí, abyste přišli o svou tašku zanechanou v autě.

BEZ KOMENTÁŘE: Pachatel vyloupil auto za osm vteřinVideo: Policie ČR

 
Článek

Ze zveřejněného videozáznamu jde vidět, jak 32letý pachatel nejprve projde kolem zaparkované Škody Fabie a všimne si, že v autě je pod sedadlem schovaná taška. Po chvíli se vrací, a jakmile je čistý vzduch, vrhá se do auta. K samotné krádeži mu stačilo osm sekund.

„Poškozený vyčíslil škodu krádeží ve výši asi 300 korun, poškozením auta 3 000 korun. Muž je dále podezřelý z krádeže motorové pily z garáže v Moravské Ostravě. Při krádeži věci měl muž ještě poškodit reklamní tabuli. Celková škoda na majetku byla v tomto případě předběžně vyčíslena na asi 21 000 korun,“ informovala mluvčí policie Gabriela Holčáková.

Muž byl obviněn z trestného činu krádeže. V červnu 2014 se naposledy vrátil z výkonu trestu. Celkem byl odsouzený už v deseti případech.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám