Hlavní obsah

Policie hledá detektor kovů, který patřil zavražděnému z Klánovického lesa

Novinky, lsi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Policisté se snaží najít drahý detektor kovů, který měl u sebe zavražděný muž z Klánovického lesa. Analýzy totiž prokázaly, že detektor neshořel. Jeho nález by mohl pomoc vraždu vyšetřit. Navíc anonymní dárce nabídl odměnu ve výši desítek tisíc korun pro toho, kdo pomůže červnovou vraždu objasnit.

Foto: Policie ČR

Originální obal od hledaného detektoru.

Článek

Místo nálezu těla ale bylo značně zdevastováno požárem, a tak policisté nemohli s určitostí říci, které věci na místě činu skutečně zajistili. Výsledky analýz podle mluvčího pražské policie Tomáše Hulana ale prokázaly, že detektor neshořel a mezi zajištěnými věcmi nebyl.

„Proto detektivové prosí o pomoc. Apelují na každého, kdo zaznamenal v posledních čtyřech měsících prodej detektoru kovu, ať o tom informuje kriminalisty prostřednictvím linky tísňového volání 158. Jedná se totiž o předmět, jehož nalezení může výrazně posunout prošetřování případu, uvedl Hulan.

Současně oznámil, že na odhalení pachatele byla anonymním dárcem vypsána finanční odměna v řádu desítek tisíc korun. Částku odmítl konkretizovat, neboť by mohla uškodit samotnému vyšetřování.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám