Hlavní obsah

Nově zvolený zastupitel Krásna na Sokolovsku se zastřelil na posedu

– Sokolov
Právo, vor

Nově zvolený zastupitel Krásna na Sokolovsku Martin Hanzal (nez.) spáchal v pondělí večer v lese na posedu za městem sebevraždu. Podle informací Práva se 47letý opoziční zastupitel zastřelil svou legálně drženou střelnou zbraní.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Prošetřujeme případ sebevraždy v lesním porostu za Horním Slavkovem,“ uvedla mluvčí karlovarské krajské policie Kateřina Krejčí.

„Je to tragédie,“ uvedl starosta Krásna Miroslav Kirejev (nez.). „Důvody tragédie ale neznám, jen bych spekuloval,“ dodal. „Byl to velice chytrý člověk, a to, že jsme měli v zastupitelstvu neshody, neznamená, že bych měl něco proti němu jako člověku,“ poznamenal.

Hanzal byl myslivec a podle informací Práva slyšeli výstřel v lese jeho kolegové, kteří později jeho bezvládné tělo na posedu mezi slavkovským koupalištěm a osadou Třídomí našli.

Hanzal před časem přišel o práci v CHKO Slavkovský les a nedařilo se mu najít jiné adekvátní zaměstnání. „Asi ho k tomu nešťastnému kroku mohl přivést i fakt, že se nedávno rozešel se svojí přítelkyní a čekal jej soud,“ uvedl zdroj Práva, který nechtěl být jmenován.

Reklama

Výběr článků

Načítám