Hlavní obsah

Řidička se třemi promile jezdila ulicemi karvinského sídliště

Právo, hon

Více než tři promile alkoholu v krvi naměřili policisté řidičce, která ve středu odpoledne havarovala na sídlišti v Karviné-Hranicích. Čtyřiačtyřicetiletá žena přišla na místě o řidičský průkaz a hrozí jí až jeden rok vězení.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

O nehodě informovala karvinská policejní mluvčí Zlatuše Viačková. „Se svým osobním vozidlem značky Hyundai i30 nedodržela bezpečnou vzdálenost a narazila do zadní části vozidla Ford Mondeo, které jelo před ní,“ uvedla mluvčí.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Řidička se podrobila dechové zkoušce, která ukázala 3,1 promile alkoholu a o několik minut později druhá dechová zkouška ukázala dokonce 3,45 promile.

„Žena byla z místa nehody převezena na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění, její řidičský průkaz policisté zadrželi. Je podezřelá ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky,“ doplnila Viačková. Škoda na vozidlech byla vyčíslena přibližně na 30 tisíc korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám