Hlavní obsah

Životní láska se nekonala, sňatkový podvodník ji připravil o 320 tisíc

Ostrava

Těšila se na životní lásku a romantický vztah, místo toho přišla osmatřicetiletá žena z Ostravy o 320 tisíc, které z ní vylákal sňatkový podvodník. Za peníze si měli pořídit společný byt, muž si ale peníze nechal pro sebe. Ostravští kriminalisté ho již obvinili. Pokud ho soud uzná vinným, může dostat až pětiletý trest.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Vztah mezi ženou a ženatým mužem, otcem několika dětí, začal podle policejní mluvčí Gabriely Holčákové v listopadu 2012.

„Od té doby podvedená muži pětkrát poskytla peníze. Jednalo se o různé částky, celkem o 320 000 korun. Peníze měly být určeny na koupi nového bytu či na jeho rekonstrukci. Obviněný obnosy přebíral, nechal si je. Nic z toho, co sliboval, neplnil,” řekla mluvčí.

Peníze prý nevracel ani v době, kdy se o ně žena začala hlásit. „Tvrdil, že peníze vydělá prací v zahraničí či v Praze. V době, kdy měl za prací odjet, ale pobýval v Ostravě,” řekla mluvčí a doplnila, že při kontaktu prostřednictvím SMS zpráv žena vystupovala pod mužským jménem, aby nevzbudila pozornost manželky obviněného. Ta se ale přesto o všem dozvěděla a přiklonila se na stranu manžela. Podvedené ženě podle policie vyhrožovala, za což byla obviněna z vydírání.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám