Hlavní obsah

Při hromadné nehodě na D5 zemřela žena, která chtěla zjistit, co se tam stalo

Právo, pab
Aktualizováno

Hromadná nehoda pěti osobních a jednoho nákladního auta uzavřela v pondělí ráno dálnici D5 na Plzeňsku. Srážka se stala kolem 6.15 hod. na 104. kilometru dálnice ve směru na Prahu. Na místě stále zasahují hasiči a záchranáři. O život přišla žena, která chtěla zřejmě zjistit, co se stalo.

Hromadná nehoda si vyžádala jeden lidský životVideo: Patrik Biskup, Právo

 
Článek

Při nehodě jeden člověk zemřel, řekla policejní mluvčí Dagmar Brožová. Další tři lidé se při nehodě zranili a zdravotníci je odvezli do nemocnice. Na místě přistál také záchranářský vrtulník.

Podle informací policie se na místě stalo postupně několik nehod. „Policisté šetří čtyři jednotlivé nehody,“ uvedla mluvčí policie Ivana Telekešová.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Foto: David Ryneš, Mapy.cz

Mrtvou z dálnice je 48letá žena. Ta jela společně se svým manželem ve Škodě Fabia. Zastavili u první nehody a žena vystoupila z vozu, aby zjistila, co se stalo. V tu chvíli ji srazilo další přijíždějící vozidlo. Ženu náraz odmrštil až do protisměru. „Je to jedna z vyšetřovacích verzí,“ uvedla k tomu Telekešová.

Dálnice z Rozvadova na Prahu je uzavřená. Doprava je odkloněna na objízdnou trasu přes exit Benešovice nebo Ostrov.

Foto: Patrik Biskup, Právo

Hromadná nehoda asi šesti osobních aut uzavřela v pondělí ráno dálnici D5 ve směru na Prahu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám