Hlavní obsah

Desítky policistů pročesávají Bruntálsko, hledají nebezpečného násilníka

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bruntál

Po šedesátiletém Bedřichu Spurném z Liptáně na Bruntálsku, který je podezřelý ze závažného násilného trestného činu, pátrá od čtvrtka policie. Muž po incidentu, který se stal v obci Rusín, utekl a skrývá se na neznámém místě. Jakého činu se měl dopustit, policie nesdělila. Případem se zabývá krajská kriminálka, která většinou vyšetřuje závažné trestné činy.

Foto: Policie ČR

Bedřich Spurný

Článek

„Hledaný muž je nebezpečný a nelze vyloučit, že je ozbrojen. Žádáme občany, aby při jeho spatření ihned informovali policii, nezasahovali proti němu a nesnažili se ho zadržet,“ uvedla mluvčí policie Pavla Tušková.

Po muži v noci na pátek začaly pátrat asi čtyři desítky policistů, nasazen byl také policejní vrtulník, který pokračoval v pátrání také v pátek. „Pátráme v různých lokalitách celého Osoblažského výběžku. Vzhledem k blízkosti státních hranic spolupracujeme také s kolegy z Polska,“ dodala mluvčí.

Hledaný muž je silnější postavy, výšky kolem 175 centimetrů, krátkých prošedivělých vlasů. Má šedomodré oči a hustější obočí. Přesný popis oblečení není znám.

Foto: Policie ČR

Bedřich Spurný

Reklama

Výběr článků

Načítám